Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Ale zdobyłem 24 blachy dla BSów za wygrany swiat.
Wygrany swiat > sztuczne blachy za pokonanych przeciwników. Jeśli dla was największym sukcesem są sztuczne blachy za staty to ja Ci gratuluje
Najsłabsi którzy dostali najwięcej blach z koalicji. A i santa i homeron myśleli, że BSów rozjebią.
Santa ustawił tak plemię i dał warunki przy 1 rozmowach, że myślał, że z nami pojedzie jak z kupą. Skończyło się dostawaniem po pupie i podpisaniem soja na warunkach znacznie odbiegających od...
Za to zabezpieczylismy te najważniejsze blaszki za zwycięstwo.
Tej irutar a co wy zrobiliscie aby wygrać? Oprócz posiadania kreta łpk w swojej radzie. Surki marnie wysylane. Na wojnie staty jak dzieciaczki. Wy chuja zrobiliście aby wygrać i gdyby nie to, że zabrakło wiekszości z decydentów...
Brawo jesteś fajny.
To Bs zdobyło blachę i wygrało ten świat. A nie pit lapi chaos czy żabka który nie może pogodzić się z utratą blaszki. Wasze ostatnie zachowania pokazują wasz dziecinny poziom. Wali mnie co będziecie pisać o mnie. Milej zabawy w piaskownicy. Przynieść łopatki?