• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Najnowsze treści autorstwa tu rambo

1. Dyskusja o sytuacji na świecie 176

Hetmanie polny idę po Ciebie <3
  2. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Kto odpuścił ten odpuścił, ja tam mam wioski tak zabetonowane, że nawet jak mnie cały dzień na koncie nie ma to nic nie tracę XD No ogólnie, odkąd magi się skasowały to dużej części się nie chciało grać już. Później poddały się OJki, następnie TRD dostało bany i się poddało, Venom i OS zostało...
  3. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Nie mamy, pozdrawiamy rada OS :)
  4. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

To obczaj sobie mnie XD Za siłówki nie ma bana <rotfl>
  5. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Bądźmy poważni macie jako "koalicja południowa" dużą przewagę Pewni/Witacze/Bet/EXE + MY vs OJ/TRD/VENOM/OS + klasyk
  6. Dyskusja o sytuacji na świecie 176

Nie no tym się szczególnie nie podniecam, bardziej tym że was ograłem jak bambiki, kilka offów i kilkanaście grubych poszło piach XD Czasem trzeba wiedzieć kiedy odpuścić, ale jak emocje biorą górę to wiadomo jak to się kończy ;) W takim razie jestem spokojny i czekam na mój rychły koniec...
  7. Dyskusja o sytuacji na świecie 176

Nie ma co z nim dyskutować w ogóle, on i tak nie zrozumie tego, a jak złapiesz go za rękę to stwierdzi że to nie jego ręka. Sam spisał dokument pod którym się podpisał. Jednym z punktów był wpis - "w razie złamania któregoś z postanowień PONa obowiązuje 7 dniowe wypowiedzenie". Już nie mówiąc o...
  8. Dyskusja o sytuacji na świecie 176

Już nie płaczcie proszę, przeszedłem po deffa do drugiego członu i nagle stado pijanych Januszy z WHO? zaczęło mnie wyzywać na PW, czy puściłem na was jakiś ATAK? NIE, za to Wy owszem. Skosowaliście PPU, DWA razy złamaliście PONa atakami na mnie (w dzień podpisania i wczoraj, teraz puściliście...
  9. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Celowo tak napisałem, mam wykształcenie medyczne, nie musisz mi tłumaczyć takich podstawowych rzeczy. ;)
  10. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Jakbyś skończył podstawówkę to byś może zrozumiał dowcip bystrzaku. Chciałeś mi pocisnąć? Wiesz, że IQ 90 mieści się w normie, z resztą tego wskaźnika prawie nikt już obecnie nie używa bo jest mało miarodajny XD U was w plemieniu jakby się krzywą gaussa wykreśliło to powyżej 60 by się 1% graczy...
  11. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Mam trochę wyższe IQ, pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :)
  12. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Pewniaki zrobiły kiwkę strategiczną, dołączyły do wojny nowym członem po wejściu karet żeby zminimalizować straty XD Napinaliście bicepsy jak typów z odpaloną kasacją braliście, a nie umiecie nawet diód sobie obstawić przy takiej przewadze liczebnej? XD
  13. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

W końcu jakaś dobrze prosperująca ekipa na południu powstała <3
  14. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

No, ale ja się z nich nie naśmiewam przecież, wystartowali później jak mój człon i mają się dobrze, chciałem tylko zmobilizować was do dodania do wojny bo lubię jak jest wszystko w jednym miejscu ;) Co do utraty wiosek sam wyjaśniłeś, że karety szły długo, nie ma co się ekscytować szczególnie...
  15. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Wcale nie jesteś taki Paskudny kolego, idzie się z Tobą dogadać <3
Do góry