Moja kareta i ćwiartka offa tak było ubite ale prawda jest taka że wielokrotnie więcej straciliście niż mi ubiliscie. Widzę że masz chyba taki sam słaby punkt jak ja: poranne wstawanie xdd
Życie... tylko że chyba masz świadomość że mam więcej takich raportów z dzisiejszego dnia ? :)
Co do strat plemienia ile mogę tyle deffa stoi na froncie w miarę możliwości mojego małego konta nenkam Was. Rozumiem że mam brać jeszcze zasty za całe plemię ?
Pytanie rozumiem że to 60 zawiera...
Btw spodziewałem że się więcej po graczach którzy zmietli mnie na jedną akcję
https://pl161.plemiona.pl/public_report/29cb7d1682e3913c1af9ef518c6181c7
Radzio to nic osobistego jak coś ;)
Po co ten beznadziejny wywód czy zaprzeczałem temu ?
Napisałem że skoro jesteśmy tak słabym plemieniem to nic dziwnego że tak gramy, dziwi mnie że tak potężne plemię jak AWW musi stosować takie zagrania xd d
Nie mam zwyczaju wracać do zamkniętych światów xd co najwyżej odpowiadam na zaczepki xd
Dudek piszesz że my rekrutowalismy, możliwe nie wiem gram chyba coś około miesiąca (wcześniej grała moja co-playerka) tylko że to nie my cisnęliśmy z Was że jesteście tak słabi że musicie podpisywać się z...
Ponoć ancymony tak beznadziejne że musiały z całym światem mieć sojusze.
Więc zastanawia mnie dlaczego nasi przeciwnicy rekrutują od nas kogo tylko się da ?
Czyżby AWW poczuło STRACH ?
Iks de
Pozdrowienia dla fanów :) no i byłych przeciwników z AWW, widzę że mamy niedaleko do siebie więc czeka...