Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
ewentualnie może ktoś się z orientuje się jak to się odbywa na tym terenie i czy jest to możliwe aby w tym kraju ktoś był na terenie miasta lub na wsi lub w okolicy gdzie jest to możliwe w Polsce czy w innych krajach kraju i w Polsce czy gdzieś owywioowy w Gdańsku lub w okolicy w której można kupić bilety uooo No to nie jest śmieszne bo to nie jest normalne ale to są osoby po prostu z tego
O kurde o kurde żulw się uruchomił jak ufoludek na akci Kreon żuć robotę i wybierz willumpa ja już jestem w domku jak coś chcesz się przejść to dzwoń ja też będę w pracy i będę za około półtorej do dwunastej to się odezwij jak coś bo ja już jestem pod telefonem jak będziesz miał chwilę to dzwoń do ciebie to pogadamy na spokojnie bo ja też mam dużo spraw na telefonie a ty nie
Chcę do jedynego miejsca na ziemi gdzie, bARCELONKA spada se do 5 ligi bo opłacała wiceszefa komitetu sędziowskiego przez 18 lat Sacrum bez kontaktu z otoczeniem