• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Najnowsze treści autorstwa DUK

1. DUK

Dyskusja o sytuacji na świecie 185

ski już przegrało czy jeszcze nie
  2. DUK

Dyskusja o sytuacji na świecie 185

elo, kto wygrywa?
  3. DUK

Dyskusja o sytuacji na świecie 173

chłopie, gdybyś ty poświęcił tyle czasu na grę w plemki, co pisanie swoich wylewów na fo to byście mieli większą szansę wyjść na + na chociaż jednej akcji z delmą xD Każda najdrobniejsza pierdoła i lecisz z swoim bólem tyłka pisać jakieś kocopoły na tematy o których nie masz pojęcia xD Zachowaj...
  4. DUK

5. DUK

S200

Też by mi było przykro, że na etapie 1 wioski wrogie plemię by mnie sprzątnęło :(
  6. DUK

S200

tak samo nie graliście nigdy na 137? :( Wielki start speed, dwie akcje od Wielkiej Delmy i ewakuacja speed na kolejny świat i hurr durr my tu nie graliśmy xD
  7. DUK

Kroniki / analiza świata 173 by Owski

Przydałyby się tabeleczki, bo chyba mamy juz ponad 80% <jupi><jupi>
  8. DUK

? :(
  9. DUK

10. DUK

miej pretensje do swoich, bobasku
  11. DUK

:(
  12. DUK

staw wysycha w oazie ski
  13. DUK

Kroniki / analiza świata 173 by Owski

@Owski ludzie domagają się tabeleczek
  14. DUK

no trudno, żeby ktoś nie cisnął beki, bo niestety ale liczyliśmy na nieco więcej z waszej strony, chociaż jakieś fajne akcje. Szczerze mówiąć, byłem pewien, że początku naszej wojny możemy dostać nieco po łapkach skoro jesteście tam tam zgrani patrząc na wasze postępy z aww, a dopiero potem się...
  15. DUK

no wrzuccie na nas jakiegoś mema że "i hate delma" czy coś to tez dam wam lajka
Do góry